پودر قهوه اسپرسو بدون کافئین

تفاوت اصلی این قهوه با سایر قهوه­ ها در این است که مقدار زیادی از کافئین آن قبل از فرایند رست قهوه و آسیاب­ شدن از بین می­رود. در این حالت تقریبا حدود 97 درصد کافئین قهوه گرفته می­شود. پس از این فرایند قهوه بو و طعم ملایم ­تری پیدا می­کند اما برای افرادی که به طعم تلخ و بوی قهوه معمولی حساس هستند خوشایند­تر خواهد بود.

بنابراین اگر از دسته افرادی هستید که با خوردن قهوه معمولی دچار اضطراب و یا بی­خوابی می­شوید و به هر دلیلی نمی­توانید کافئین زیاد مصرف کنید روبرتو ونتزینی این محصول را به شما پیشنهاد می­دهد.

تماس بگیرید

توضیحات
نوع (درصد عربیکا و ربوستا) میکس قهوه عربیکا و روبوستا
وزن خالص (گرم) 2 ± 250
شماره پروانه بهداشتی علوم پزشکی 16771/36
موارد و شیوه استفاده قابل استفاده برای دستگاه اسپرسو ساز و موکاپات.
توضیحات تکمیلی
شرایط نگهداری

در جای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم آفتاب نگهداری شود.

Create your first navigation menu here
Shopping cart